English hu
  • Magyar
  • English
Kosár tartalma: jelenleg üres

Aszeptikus velőgyártás

Aszeptikus velőgyártás...
tovább

Fagyasztott termékek előállítása

Fagyasztott termékek előállítása...
tovább

Gyümölcsalapú sütőipari töltelék gyártás

Gyümölcsalapú sütőipari töltelék gyártás...
tovább
kepvalto_39.jpg kepvalto_42.jpg kepvalto_38.jpg kepvalto_46.jpg
  • kepvalto_39.jpg
  • kepvalto_42.jpg
  • kepvalto_38.jpg
  • kepvalto_46.jpg

Magunkról

A Marillen Gyümölcsfeldolgozó Kft. több, mint 25 éve működő magyar élelmiszeripari kisvállalkozás.

Cégünk elhivatottságot érez arra, hogy minél nagyobb kínálatban megismertesse, megszerettesse az egyedülálló ízű magyar gyümölcsöket, gyümölcskészítményeket.

További célunk az elégedett megrendelők minél szélesebb körű bővítése.

Cégünk fő tevékenységi köre az aszeptikus gyümölcsvelő gyártás. A friss gyümölcsökből készült, natúr, félkész termékeinket a gyümölcslé- és bébiételgyártók, valamint a sütő- és cukrászipar részére értékesítjük. Vevőink közé tartoznak a dzsem gyártó cégek is.

Termékeinket konvencionális és bio termesztésű, hazai gyümölcsökből készítjük.

A bio gyümölcsök feldolgozása a BIOKONTROLL Kht. szigorú kontrollja mellett történik.

Szokásos gyümölcsvelő termékeink meggy, kajszi- és őszibarack, körte, szilva, alma, birs valamint bogyós gyümölcsökből készülnek, aszeptikus zsákos kiszerelésben. Zöldségvelőket sárgarépából és sütőtökből készítünk. Általában 210 kg-os, hordós csomagolásban gyártunk, de megrendelésre 5 kg-os aszeptikus zsákokba is töltünk velőket. A velők minőségi egalizálását 10 – 20 tonnánként végezzük.

Modern hűtőházunkban többféle tevékenységet folytatunk.

Meghatározó hűtőházi tevékenységünk a gyorsfagyasztott gyümölcsök előállítása, nagy kiszerelésű (10 és 20 kg-os) értékesítése. Termékeink sok élő munkával, extra igényeknek megfelelően, kiváló minőségben készülnek.

Gyorsfagyasztott termékeink:

  • Gyümölcsökmagozott meggy, szamóca, bodza, kézi- és gépi felezett vagy kockázott sárgabarack, szilva készítése.
  • Gyorsfagyasztott zöldség —sütőtök kocka— előállítása.

Más hűtőházi áruink:

  • Frissen felezett, fagyasztott sárgabarack extra minőségű lekvár alapanyagaként

 Nagy területű, saját, fiatal gyümölcsöseink vannak. Az innen származó friss, szép és ízletes gyümölcsöket értékesítjük bel- és külföldi partnereink részére. Friss, csomagolt gyümölcs termékeink: sárga- és őszibarack, szilva és körte.  Az előbbieket frissen, a szilvát és körtét hűtő-tároltan is értékesítjük.

Egyre fontosabb, folyamatosan bővülő termékcsaládunk a sütésálló töltelékek (lekvárok) köre, melyet lédig (vödrös és hordós) csomagolásban készítünk a sütőipar számára. Termékeinket sárgabarack, meggy ízekben gyártjuk.

A jó minőségű, állandó színvonalú termékek gyártása érdekében bevezettük az FSSC 22000 szabvány szerinti élelmiszerbiztonsági rendszert. Az azonosítás, nyomon követhetőség kiemelt szabályozási feladatunk. A szermaradvány, előírt növényvédőszer tartalom betartása az egyik legfontosabb elvárás, melyet ugyanúgy teljesítenünk kell, mint a GMO mentességet.

Beszállítóinkkal és vásárlóinkkal is maximális korrektségre, jó partneri együttműködésre törekszünk, a tartós és kiegyensúlyozott együttműködés érdekében.

A feldolgozásra kerülő gyümölcsök zömét hazánk jelentős termőtájairól, nagy kertészetekből, stabil beszállítói körtől vásároljuk meg.

A Marillen Kft. hosszú távú célja az üzem stabil működését, profilbővítését eredményező beruházások megvalósítása, a keresett és egyedülálló aromájú magyar gyümölcsökből a termékpaletta szélesítése.

Cégünk filozófiáját három szóval lehet jellemezni: minőség, megbízhatóság, rugalmasság.
vissza