Aszeptikus velőink

Kajszibarack velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 9,4 - 14,0 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,67 - 2,18 %  
  • pH: 2,94 - 3,73
  • Bostwick: 7,8 - 16,9 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 400 mg/kg

Őszibarack velő - sárgahúsú
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 9,9 - 16,4 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,19 - 0,75 %  
  • pH: 3,52 - 4,61
  • Bostwick: 7,9 - 13,9 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 500 mg/kg

Őszibarack velő - fehérhúsú
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 9,9 - 16,4 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,19 - 0,75 %
  • pH: 3,52 - 4,61
  • Bostwick: 7,9 - 13,9 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 500 mg/kg

Meggy velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 12,6 - 19,0 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,81 - 1,71 % 
  • pH: 3,27 - 3,85
  • Bostwick: 8,3 - 22,9 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 100 mg/kg

Szilva velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 13,0 - 18,4 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,44 - 1,12 % 
  • pH: 3,32 - 4,04
  • Bostwick: 7,7 - 13,9 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 100 mg/kg

Alma velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 12,0 - 16,5 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,28 - 0,84 % 
  • pH: 3,11 - 3,98
  • Bostwick: 2,9 - 12,8 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 400 mg/kg

Golden alma velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 12,0 - 16,5 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,28 - 0,84 % 
  • pH: 3,11 - 3,98
  • Bostwick: 2,9 - 12,8 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 400 mg/kg

Birs velő
  • Konvencionális
  • Brix: 12,9 - 14,6 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,59 - 0,85 % 
  • pH: 3,20 - 3,50
  • Bostwick: 1,3 - 2,6 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 400 mg/kg

Clapp körte velő
  • Konvencionális
  • Brix: 9,3 - 14,8 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,20 - 0,46 % 
  • pH: 3,64- 4,16
  • Bostwick: 7,6 - 14,1 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 400 mg/kg

Vilmos körte velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 9,3 - 14,8 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,20 - 0,46 % 
  • pH: 3,64 - 4,16
  • Bostwick: 7,6 - 14,1 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 400 mg/kg

Sütőtök velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 8,0 - 11,9 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,10 - 0,27 % 
  • pH: 4,68 - 5,94
  • Bostwick: 2,7 - 8,2 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszorbinsav tartalom: 300 mg/kg

Homoktövis velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 10,3 - 13,3 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 2,80 - 4,89 %
  • pH: 2,51 - 2,72
  • Bostwick: 16,4 - 22,8 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 100 mg/kg

Szamóca velő
  • Konvencionális
  • Brix: 7,1 - 8,6 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,51 - 0,98 % 
  • pH: 3,32 - 3,64
  • Bostwick: 12,2 - 16,1 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 100 mg/kg

Csipkebogyó velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 11,1 - 13,4 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,80 - 1,06 % 
  • pH: 3,54 - 3,81
  • Bostwick: 9,1 - 14,6 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 100 mg/kg

Bodza velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 11,7 - 13,4 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,66 - 0,92 % 
  • pH: 3,64 - 4,48
  • Bostwick: 16,4 - 21,7 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 100 mg/kg

Sárgarépa velő
  • Konvencionális
  • Brix: 8,2 - 8,9 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 0,06 - 0,17 % 
  • pH: 5,01 - 5,92
  • Bostwick: 3,0 - 7,6 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 300 mg/kg

Som velő
  • Bio és konvencionális
  • Brix: 12,92 - 14,28 %
  • Savtartalom (citromsavban kifejezve): 2,61 - 2,89 % 
  • pH: 2,63 - 2,91
  • Bostwick: 4,28 - 4,73 cm/30 sec (20 °C)
  • Aszkorbinsav tartalom: 100 mg/kg

Kérdése van?

Írja meg nekünk termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdését és munkatársunk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!